Köp via faktura

Priset för PRO versionen framgår av tabellen nedanför. En licens ger rätten att ha programmet installerat på upp till tio datorer samtidigt så länge datorerna endast används för företagets interna verksamhetsändamål. I licensen ingår fria säkerhetsuppdateringar, förbättringar och nya funktioner.

BeskrivningPris

Första året inkl. startavgift

1980 kr / år*

Efterföljande år

795 kr / år*

Fylla i uppgifterna nedanför om dig och ditt företag för att köpa en betallicens (ett år) via faktura. Våra köpvillkor finns här.

Efter att du skickat uppgifterna kommer du få en faktura till e-postadressen som du angivit. Vi använder oss förnärvarande av Paypal vid fakturering eftersom våra kunder uppskattar de olika betalningsalternativ som detta medför. Fakturan kan regleras med betalkort, kreditkort eller PayPal-konto. Du får sedan en bekräftelse via e-post med uppgifter för att aktivera din licens. Under tiden kan du använda dig av 30-dagar prova på licens som ger dig exakt samma funktioner som betallicensen. Du hämtar programmet här.

Aktivering av licensen utförs enkelt via menyvalet "Om->Registrera" i huvudmenyn till programmet.

Efter ett år, innan licensen går ut, får du en ny faktura för ytterligare ett års licens. Du kan då välja att förlänga licensen ett år med alla de extra funktioner som ingår i betallicensen eller övergå till gratisversionen.

Köp EconExact och få obegränsad tillgång till mobilappen

Få tillgång till dina kunder direkt i mobilen. I köp av licens ingår obegränsad användning av EconExact-appen till mobiltelefon.

*Priserna anges exkl. moms och eventuell moms kan tillkomma på priset.